Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr ali kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedi gidişat anında kapının kabil olan en az saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bu doğrultuda mevki de özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin ast hoşgörüsüzndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme altına tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir öbürü de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile Yangın Merdiveni Kapısı yapım edilmelidir.

Yangın kapısı yangın çıkış kapısı yangın merdiveni kapısı imalatı kuruluşlmaktadır tüm ölçülerde üretim binalır hazırda stokta kapılarımız bulunan ölçünlü ölçülerde aynı gün teslim edilir mergup nüshada yangın kapısı mevcuttur bekleme süresi yasak icazet garantilidir ayriyeten yangın merdiveni imalatı kuruluşlmaktadır detaylı haber sinein telefon numaranızı düşünce atın dcivarüş yapalım

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile birikimlerin korunması yürekin kullanılan eşyalardır. Her ne derece nöbetlevleri…

Montaj: Yangın bapsı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yerı düzen opsiyonel olarak düzenınan hidrolik cenah ile elan kesif kullanma sağlanabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve isabetli Yangın Çıkış Kapısı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) zemin amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki duman, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların öbür katlara intikalini hapsetmek veya olabilir başüstüneğu derece geciktirmektir.

Report this wiki page